FIT DOMA – VADBA NA DOMU

FIT DOMA – VADBA NA DOMU:

Velikokrat slišimo razloge da nismo aktivni, ker ne morete vaditi v fitnesu, se v njem dobro ne počutite, vam vožnja do fitnesa vzame veliko časa in še veliko drugih razlogov.

V primeru zgoraj naštetih razlogov ali kakršnihkoli drugih razlogov ne morete vaditi v fitnesu, pa kljub temu želite začeti z vadbo in poskrbeti za svoje telo, prehrano in spremeniti način življenja? Za vas imam odlično idejo in rešitev- VADBA NA DOMU.

Obiščem vas ob dogovorjenem terminu ter seboj prinesem potrebne rekvizite (uteži, blazine, elastike, trakove, …) ali pa uporabim opremo, ki jo že imate doma. Na le nekaj kvadratnih metrih se da veliko narediti in zelo boste presenečeni.

Osebno trenerstvo na domu obsega program z individualno oblikovano vadbo in svetovanje pri prehranjevanju, kar skupaj zagotavlja optimalne rezultate, glede na vaše cilje. Trener bo namreč samo za vas pripravil individualni trening vadbe, ki ga boste izvajali ob njegovi podpori. Vrsta vadbe, intenzivnost in priprava se namreč izberejo na podlagi vaše pripravljenosti in vaših želja (povečati mišični tonus in maso, izgubiti odvečne kilograme, premagati stres, odpraviti bolečine v določenih telesnih predelih, oblikovati postavo, dvigniti energijski nivo itd …).
Ob stalni prisotnosti trenerja je trening varen in možnost poškodb je minimalna. Naloga trenerja je, da stalno sledi vadbenemu napredku in na podlagi tega prilagaja trening. S tem namenom se vodi evidenca treningov. Po določenemu obdobju s testiranji in meritvami preverjava napredek.

PREDNOSTI VADBE NA DOMU:

– strokovna vodena in nadzorovana vadba ob prisotnosti trenerja

– maksimalen napredek in doseganje zastavljenih ciljev

– vadba v domačem okolju

– maksimalen prihranek pri času (vožnja do fitnesa in nazaj)

– prihranek pri nakupu karte

– zasebnost

– čistoča

– varnost

 


Najdi