ZADOVOLJNE STRANKE

Barbara Kresal – lastnica frizerskega salona Barbara s.p.

Kot lastnica frizerskega salona sem razpeta med celodnevnim delom, napetostmi in še kaj, kar te prisili da potrebuješ sprostitev in delo na sebi. S trenerjem Miho sodelujeva že nekaj let in z rezulati najinega dela sem zelo zadovoljna. S prijetno družbo, pravim načinom dela in strokovnimi nasveti je vadba zelo zabavna in prijetna. Treningi so intenzivni in zelo raznoliki, saj trenirava tako v fitnesu kot zunaj v naravi, stadionu, dvoranah, … Z Miho pripraviva program dela, ki ustreza mojemu delovniku in prostemu času, tako da ni ovir za trening, saj Miha poskrbi za potrebno voljo, motivacijo in nenazadnje tudi veliko smeha ter zabave na treningu. Vsekakor lahko trdim, da je vadba z trenerjem kot je Miha učinkovita in zabavna, bodisi za dobro počutje, kondicijo ali izgubo telesne teže. Pametna naložba, ki jo priporočam vsakomur.

 

3×3 Basketball team Ljubljana Slovenija – profesionalna ekipa košarke 3×3

3×3 Ljubljana bi še posebej in to z izjemnim veseljem zahvalila svojemu trenerju za telesno pripravo Mihaelu Ivanuši. V treh letih sodelovanja za katero si želimo, da bo trajalo še mnoga leta smo posegli po najvišjih rezultatih v košarki 3×3. Njegova priprava in še posebej odnos ter razumevanje kaj natančno potrebujemo v točno določenem trenutku nam je omogočilo:

1. naslov svetovnih prvakov (world tour prvaki) v Istanbulu in osvojitev all starja v Dohi, Katar leta 2013 (največ kar lahko ena ekipa doseže v košarki 3×3)
2. srebrno kolajno na evropskem prvenstvu v bukurešti 2014
3. 2 rangirana ekipa na svetu v 2015, 3. mesto na All Star, Doha, Katar
4. še vedno drugi na svetovni lestvici

Odveč je povedati, da nam brez njega ne bi uspelo pa vendar bomo razložili zakaj. V treh letih smo se glede individualne priprave naučili več kot vseh letih aktivnega igranja. Skupno sodelovanje ne samo na treningih ampak prilagajanje našemu urniku je nekaj kar ni bilo lahko. Mihi kapa dol tudi za to področje dela, kar je zelo pomebno. Seveda prilagajanje ne pomeni popuščanja pri delu.

Miha je znan kot neizprosen trener. Kdor trdi drugače ga ne pozna dovolj dobro. Njegovi treningi so dejansko borbe. Borbe v smislu, da ko mislis da ne zmoreš več je to dejansko še daleč od resnice. Miha to dobro ve in ima občutek koliko dejansko je kdo sposoben v danem trenutku treninga. Torej iztisne iz vas tisto najboljše kar premorete, da lahko napredujete. Občutek, ki ga tudi mi kot vrhunski športniki redko kdaj vidimo. Ob tem je jasno zakaj smo še naprej vsi skupaj uspešni in bomo usepšni tudi v prihodnje.

Mihaela Ivanušo ne samo kot trenerja ampak tudi kot osebo in prijatelja priporočamo vsakomur, od začetnikov do profesionalnih športnikov.

 

Anita Marc :

Z odvečnimi kilogrami, pomanjkanjem energije in slabim počutje sem se borila že od mladosti. Precej neuspešno sem preizkušala vse modne diete, ki pa nikakor niso prinesle uspeha. Takrat sem se odločila, da poiščem pomoč in tako sem spoznala Miho. Vadba z Miho je zabavna,raznolika, intenzivna in predvsem učinkovita. S pozitivno energijo, nasveti o pravilnem prehranjevanju in motivacijo za treninge mi je pomagal, da sem brez večjih težav osvojila zdrav način življenja. Tako imam sedaj veliko več energije, sem veliko bolj samozavestna in vesela oseba. Trenigov z njim se veselim in skupaj postavljava nove cilje, ki so zelo zahtevni, vendar več kot očitno, dosegljivi.

 


Najdi